Natació

Carles Coll i Mario Mollá acaben dotzens amb el relleu 4x100 estils mixt en el mundial

Paula Juste es dinovena en els 200 m papallona a Doha

Carles Coll (CN Sabadell) i Mario Mollá (CN Terrassa) han format part del relleu 4x100 m estils mixt d’Espanya que ha finalitzat en la dotzena plaça en les eliminatòria i s’ha quedat fora de la final del mundial que s’està disputant a Doha. El conjunt estatal ha fet un temps de 3:49.07 i tampoc ha aconseguit situar-se en un dels llocs que classifiquen per París en el rànquing olímpic, ja que ha ocupat la divuitena posició. Han completat l’equip la valenciana Carmen Weiler i la madrilenya Maria Daza.

Carles Coll havia de disputar els 200 m estils però ha estat baixa per centrar-se en el relleu que es disputava uns minuts després. La lleidatana Paula Juste (CN Lleida) ha finalitzat en la dinovena posició en es 200 m papallona amb un temps de 2:14.25, i s’ha quedat lluny de la seva marca persona que és de dos segons menys. El mallorquí del CN Sabadell, Sergio de Celis, s’ha classificat per la semifinal dels 100 m lliure amb l’onzena millor marca de 48.68, el seu segon millor registre de sempre.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)