Futbol sala

SERGIO LOZANO

CAPITÀ DEL BARÇA DE FUTBOL SALA

“He somiat molt el dia de la meva tornada al Palau”

“El cor em diu que vull continuar jugant, però soc conscient que assumeixo un risc”

Sergio Lozano (Alcalá de Henares, 1988), el capità i l’ànima del Barça de futbol sala, va reaparèixer dimecres a Valdepeñas després de deu mesos d’inactivitat per culpa d’una greu lesió, la quarta de llarga durada del seu malmenat genoll dret. El capità persisteix i demà s’espera una de les millors entrades de l’any per veure el seu retorn al Palau Blaugrana, en el partit de lliga contra el Noia gallec (16.15 h).

Quines sensacions va tenir dimecres en el partit contra el Valdepeñas, deu mesos després de la lesió?
Em trobo molt bé. El genoll em respon de meravella. Era una primera presa de contacte i ja teníem establert que serien rotacions curtes, de poc temps, per veure com tornava a la competició. Estic molt content de com em va anar.
El dia important serà demà. Com s’espera la seva reaparició al Palau?
He somiat molt aquest dia, amb un Palau ple. Segur que per a mi serà un dia molt especial i emotiu. Estic desitjant que arribi el moment i tant de bo que puguem donar una gran alegria a l’afició, perquè estic segur que a mi me la donaran. Vindrà molta família, amics, culers, i gent que m’estima.
En l’entrevista al web del club, comenta que el cor li diu que vol continuar jugant a futbol sala, però què li diu el cap?
El cor volia continuar jugant perquè és molt difícil renunciar al que més estimes quan tens la possibilitat de continuar. A partir d’aquí, el cap també és conscient que puc tenir problemes si torna a passar alguna cosa. Això és una realitat, però assumeixo el risc. Sempre dic que per poder-se dedicar al que un més vol, s’ha d’esprémer al màxim. Has de lluitar pels teus somnis, i el meu somni continua sent jugar al futbol sala. Tinc 35 anys, però per a mi és com si en tingués 18 i acabés de pujar al primer equip. Vull viure aquest moment i esprémer-lo al màxim mentre estigui bé.
Què ha après en aquest llarg període d’inactivitat?
M’ha servit per escriure un llibre, i penso que ha estat un bon aprenentatge. He tingut l’oportunitat d’explicar la meva experiència, i d’aquí a un parell de mesos sortirà a la venda. Estic molt il·lusionat amb aquest projecte.
Com valora la trajectòria de l’equip en aquests cinc primers mesos de la temporada?
L’equip ha rendit molt bé, tenint en compte que ha tingut quatre lesionats de llarga durada i d’altres de tipus muscular de vuit-deu setmanes, que és molt. Hi ha hagut moments que només han jugat cinc integrants del primer equip, i això és una bogeria. Amb tot, l’equip ha continuat competint i s’ha classificat per a la fase final de la Champions, estem a la copa d’Espanya i en els quarts de la copa del rei. No se li pot fer cap retret.
Acaba contracte al juny. Renovarà?
Hem tingut converses i no hi haurà problemes per continuar un any més. Sempre he dit que estaré aquí mentre el Barça em vulgui. Sempre m’han mostrat la seva estima i el seu suport.
Aixecar una altra Champions seria una bona manera de rubricar la seva carrera esportiva.
Aquest és el principal objectiu amb el Barça, tornar a guanyar una Champions. És una fita que somio, i una cinquena Champions seria espectacular. Seria realment un bon colofó per deixar-ho.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)