Tennis taula

Espanya perd contra Hongria en el mundial de Busan (2-3)

La selecció espanyola femenina ha perdut contra Hongria per 2-3 en el segon partit del mundial de tennis de taula que es juga a Busan (Corea del Sud). La gironina Sofia-Xuan Zhang, que havia perdut el seu primer duel per 1-3 contra Georgina Pota, ha caigut també en el cinquè i definitiu contra Dora Madarasz per 2-3. Duia el partit encarrilat amb dos jocs favorables (11-9 i 11-6) però en què no ha pogut tallar la reacció rival: 8-11, 7-11 i 7-11. Els dos punts de l’equip estatal els ha fet Maria Xiao. Maria Berzosa, que ha perdut el seu partit, ha estat l’altre component de l’equip.

Espanya, que va derrotar per 3-1Uzbekistan divendres, jugarà demà diumenge contra la Xina (12 h), la campiona del món, i dimarts se les heurà amb la Índia (9 h). El primer classificat del grup passarà directament als vuitens de final, i el segon i el tercer disputaran una eliminatòria prèvia.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)