Ciclisme

La millor graella de sortida del 2024, a Banyoles

La Shimano SuperCup MTB i la Copa Catalana Internacional de BTT comencen aquest cap de setmana a Banyoles amb la Clàssica, que torna a ser la millor cursa de la temporada d’XCO a nivell estatal i la cita amb la millor graella de sortida de la present temporada a l’espera que comencin les copes del mon. La cita banyolina és de categoria Hors Categorie i, en la seva 23a edició, té en l’eslovac Peter Sagan (1990) el seu cap de cartell. El tres cops campió del mon, que ja va competir a Río en la modalitat de BTT, vol tornar a la cita olímpica a París en la seva primera temporada retirat de la carretera.

Victor Koretzky, quatre cops guanyador a Banyoles, és el company de Sagan a l’Specialized Factory Racing. Jofre Cullell, cinquè el 2019 quan encara era sub-23, i David Valero (BH Coloma Team), Nadir Colledani (Santacreu Rockshox Pro Team), Vlad Dascalu (Trek Factory Racing Pirelli), Thomas Griot i Luca Schwarzbauer (Canyon CLLCTV), Sam Gaze (Alpecin Deceuninck); Antonie Philipp i Maxime Loret (Massi), Luca Martin, Pierre de Froidmont i David Campos (Orbea Factory Team), Ondrej Cink (Primaflor Mondraker Racing Team), Titouan Carod, Janis Baumann i Jordan Sarrou (Team BMC) i Jens Schuermans i Carter Woods (Giant Factory Off-Road Team XC) son la resta de nomes propis que argumenten la qualificació de la millor graella de l’any en la cursa que es disputa diumenge al migdia (12.30 h).

La cursa elit femenina també serà diumenge (10.40 h) i té en la francesa Pauline Ferrand-Prevot (Ineos Grenadiers) la seva referència. La campiona del mon tindrà al costat Jolanda Neff i Evie Richards (TREK Factory Racing-Pirell),; Savilia Blunk (Rockrider Ford Racing), Raquel Queirós i Sofia Waite (BH Coloma Team); Anne Tauber (Orbea Factory Team), Sina Frei (Specialized Factory Racing), la barcelonina Marta Cano (Primaflor Mondraker Racing Team) i Janika Löiv (KMC Ridley MTB).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)