Atletisme

Saragossa, punt de partida

Atletisme. Raquel González, Cristina Montesinos i Paul McGrath competeixen en el campionat d’Espanya de 20 km marxa, selectiu per a les principals cites internacionals de la temporada

Els campions de Catalunya Raquel González i Paul McGrath lideren la participació catalana en el campionat d’Espanya de 20 km marxa, que a més dels títols en joc definirà bona part de la selecció estatal en les grans cites internacionals del curs, el mundial per equips, l’europeu de Roma i els Jocs Olímpics. Per segellar el bitllet per a París, però, la missió es presenta prou complicada, ja que a més d’assolir el títol s’ha de registrar la mínima de participació (1h29:20 les dones i 1h19:30 els homes) en unes condicions, amb previsions de vent i pluja, que no seran les ideals. En tot cas i amb l’absència per lesió de la campiona mundial Maria Pérez, la mataronina Raquel González tindrà una bona oportunitat per assolir el seu segon títol estatal de la distància després del que va aconseguir el 2015 a Jumilla. També figura entre les aspirants a la victòria la terrassenca Cristina Montesinos, que al campionat català del Vendrell va ser segona rere González. Al seu torn, les també catalanes Paula Juárez i Mar Juárez pugnaran per les places d’honor.

Paul McGrath, vigent subcampió, tindrà rivals de primeríssima fila, com el doble campió mundial Álvaro Martín, o Alberto Amezcua, Diego García Carrera i Miguel Ángel López, tots ells amb títols estatals al seu palmarès.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)