Atletisme

Triomf dels etíops Demoz Bekele i Hiwot Mehari en la 38a Mitja de Granollers

Els etíops Demoz Bekele, amb un registre de 1h00:33 en la classificació masculina, i Hiwot Mehari, amb 1h08:07 en la classificació femenina –dotzena en la general–, han estat els vencedors de la 38a Mitja de Granollers-Les Franqueses-La Garriga, que ha tornat a tenir atletes africans de gran nivell i que ha aplegat més de 6.000 participants. Els vencedors no han pogut superar els rècords de la cursa, que continuen en poder dels etíops Hagos Gebrhiwet (58:55) i Tigist Gezahegne (1h06:41).

Un grup de sis atletes masculins ha agafat distància ràpidament amb la resta. De bon començament, no obstant això, s’ha pogut comprovar que la cursa era massa lenta respecte de la que va esmicolar el rècord l’any passat. El grup homogeni de sis s’ha començat a disgregar en el quilòmetre 10. Bekele ha atacat en el quilòmetre 15 i ha deixat enrere la resta d’aspirants amb determinació, ha afrontat l’últim tram de cursa tot sol i ha guanyat amb una gran autoritat per davant del kenyà Gilbert Kibet (1h00.52). El marroquí Abderrahmane Aferdi (1h01.08) ha completat el podi. La segona classificada ha estat l’etíop Tesgest Ayalew (1h09:43) i tercera ha quedat la seva compatriota Asmarech Naga (1h09:45). Ayalew, que tenia de llebre al català Artur Bossy, ha patit una caiguda quan anava al capdavant amb Hiwot i no ha pogut optar a la victòria.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)