Handbol

El Barça visita el vigent campió, el Magdeburg

Handbol. Champions. Els blaugrana, amb el bitllet als quarts assegurat, poden segellar el liderat del grup a dues jornades del final

El Barça vol assegurar-se com abans millor la primera posició del grup B de la Champions i la primera oportunitat és avui si no perd a la complicadíssima pista del Magdeburg alemany (20.45 h, 3Cat). Els blaugrana són líders amb 22 punts, dos més que el Magdeburg i quatre més que el Telekom Vesprem hongarès. Els blaugrana tenen una de les dues primers posicions assegurades, però volen segellar el primer lloc per tenir un millor encreuament a les eliminatòries. Acabar entre els dos primers de la lligueta dona l’accés directe als quarts de final. En el partit d’anada disputat al Palau el Barça va guanyar de dotze gols d’avantatge (32-20) en un dels millors partits del curs. Els blaugrana tancaran la lligueta contra el Montpeller (7 de març), partit que podria ser intranscendent. El Magdeburg ha estat un dels equips que més mal han fet al Barça d’Ortega perquè van superar els blaugrana en tres competicions seguides: finals del mundial de clubs el 2021 i 2022 i la semifinal de la Champions del 2023.

Ortega: “Hem de tenir calma”

Carlos Ortega, tècnic del Barça, va assegurar ahir que saben perfectament com és jugar a la pista del Magdeburg: “Hem patit derrotes doloroses contra ells i tot i que és una pista superdifícil volem acabar primers i la via més ràpida és puntuar allà.” Ortega va destacar el seu joc: “Defensen molt bé i tenen un contracop top i en atac estàtic fan bones penetracions i aconsegueixen molts penals”. Finalment, Ortega va demanar calma: “Juguen al límit del passiu i tot i defensar bé tota la jugada a vegades et marquen i et fan sortir de polleguera, hem de tenir calma.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)