Atletisme

Bestué queda eliminada en la semifinal dels 60 m del mundial

La santcugatenca ha completat un bon campionat i ha fet 7.24 en la semifinal

Jaël-Sakura Bestué ha quedat eliminada en la semifinal dels 60 m del mundial de pista curta de Glasgow al ser setena en la seva cursa amb 7.24. La santcugatenca ha completat un bon campionat del món i per entrar en la final hagués hagut de superar clarament la seva millor marca personal de 7.18. La darrera que s’ha classificat per la lluita pel títol ha acreditat un temps de 7.13. Jaël-Sakura Bestué ha acabat amb el dinovè registre de les vint-i-quatre semifinalistes. La sevillana Maria Isabel Pérez també ha quedat eliminada en la semifinal al ser setena en la seva cursa amb 7.26. El millor registre l’ha fet la polonesa Ewa Swoboda amb 6.98 que ha estat la millor marca mundial de l’any.

En la jornada del matí Jaël-Sakura Bestué s’ha classificat per la semifinal amb una gran marca de 7.20, a només dues centèsimes del seu registre personal (7.18). La santcugatenca ha acabat quarta de la setena eliminatòria i ha entrat entre les vint-i-quatre millors per temps, ja que passaven directament les tres primeres. Els 7.20 de Jaël-Sakura Bestué és la seva segona millor marca de sempre.

La primera final del dia ha estat la llargada masculina en que el grec Miltiadis Tentoglou ha revalidat el seu títol mundial. Ha saltat 8,22 m, el mateix que el jove italià Mattia Furlani, però ha estat el campió per un millor segon intent (8,19 per 8,10). La final ha estat molt ajustada i disputada i el tercer, el jamaicà Carey McLeod, ha acabat amb 8,21 m.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)