Atletisme

La lluita de Mechaal el situa sisè en la final dels 3.000 m del mundial

El palamosí es despenja dels favorits a 300 m del final i acaba amb 7:45.67

Adel Mechaal ha finalitzat en la sisena posició de la final dels 3.000 m del mundial de pista curta que s’està disputant a Glasgow. El palamosí ha lluitat per les primeres posicions fins els darrers 300 m en que s’ha quedar una mica despenjat dels quatre atletes que al final han lluitat per les medalles. El títol mundial ha estat per l’escocès Josh Kerr, que corria davant el seu públic, i s’ha imposat després d’una gran cursa amb 7:42.98. El nord-americà Yared Nuguse ha acabat segon 7:43.59, al superar en els darrers metres al gran favorit, l’etíop Selemon Barega (7:43.64). Els etíops han estat en els primers llocs de la final des de l’inici amb diferents canvis de ritme per trencar la prova, però al final s’els hi ha escapat el títol. Adel Mechaal ha fet una bona cursa, ocupant els darrers llocs en la part mitjana de la prova i buscant un bon lloc quan s’ha entrat en els darrers 600 m on s’ha decidit la final.

En els 3.000 m femenins hi va haver sorpresa i la nord-americà Elle St. Pierre va aconseguir el títol al superar en l’esprint final a la gran favorita, l’etíop Gudaf Tsegay. La nord-americana va guanyar amb 8:20.87, nou rècord del campionat, mentre que Gudaf Tsegay va acabar amb 8:21.13. La tercera plaça del podi va ser per la kenyana Beatrice Chepkoech amb 8:22.68.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)