Handbol

La selecció espanyola goleja Eslovènia (32-22) i es guanya virtualment la plaça per als Jocs

Gonzalo, amb 18 aturades i un 47% d’encert, ha estat el jugador més valuós del partit

La selecció espanyola, amb vuit jugadors catalans a la convocatòria, ha superat Eslovènia amb molta contundència (32-22) i diumenge afrontarà l’últim partit del preolímpic de Granollers contra el Brasil (17.45 h) amb el bitllet per als Jocs de París virtualment al sarró. Només una derrota escandalosa contra el conjunt sud-americà, per 19 gols de diferència podria deixar el conjunt de Jordi Ribera fora de París. A partir de la defensa, l’equip hispà ha superat el seu rival en totes les facetes del joc amb un triomf absolutament coral. El porter del Barça Gonzalo Pérez de Vargas, amb 18 aturades i un 47% d’encert, ha estat escollit el jugador més valuós del partit. Dels jugadors catalans, han marcat tres gols Aleix Gómez, Ian Tarrafeta, Joan Cañellas i Antonio García.

Eslovènia ha tingut una millor posada en escena (2-6). El conjunt espanyol, però, ha anat ajustant la defensa i el partit ha canviat radicalment. La recuperació de pilotes i les intervencions de Gonzalo (8 aturades) han donat ales al contraatac hispà, que amb un tres i no res s’ha enfilat fins al 17-10 després d’un parcial de 6-0. El conjunt d’Uros Zorman havia entrat en col·lapse, amb més de 7 minuts sense veure porteria, i ha arribat al descans amb el partit molt coll amunt (20-13).

En l’arrencada de la segona meitat l’equip de Ribera ha continuat marcant la pauta. Gonzalo, amb percentatges vorejant el 50%, ha abaixat la persiana i ha acabat desesperant els jugadors eslovens. La clarividència de Ian Tarrafeta liderant el joc ofensiu ampliava la renda local fins als 9 gols (26-17). Uros Zorman ordenava atacar amb set jugadors, però ni així ha pogut canviar la dinàmica davant la sòlida defensa espanyola. Al final, el conjunt eslovè ha acabat pagant el desgast de la jornada anterior, amb victòria molt treballada contra el Brasil (27-26), i el triomf dels de Ribera s’ha enfilat fins a les 10 dianes de diferència (32-22).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)