Handbol

Jordi Rosell serà el coordinador de la base del Barça a partir de juliol

Jordi Rosell serà el nou coordinador de la base d’handbol del Barça a partir de l’1 de juliol en substitució de l’asturià Raúl Entrerríos, que a final de curs inicia una nova etapa lluny de l’òrbita blaugrana. El preparador català, que forma part actualment del cos tècnic del primer equip, compta amb 20 anys d’experiència a l’estructura blaugrana en diferents càrrecs de responsabilitat.

Rosell, de 40 anys, va arribar al FC Barcelona l’estiu del 2004 per integrar el cos tècnic de l’equip juvenil. Durant deu anys va compaginar les seves funcions en aquesta categoria amb tecnificacions i altres serveis transversals a la base. A partir del 2013, el tècnic de Sant Esteve de Palautordera es va integrar en l’estructura del primer equip, centrat principalment en tasques de vídeo i anàlisi de rivals. Actualment, dins l’equip tècnic de Carlos Ortega, a més de les seves funcions d’analista, també exerceix com a enllaç entre el primer equip i la base.

En paral·lel a la seva activitat al Barça, Rosell ha fet de professor a l’escola d’entrenadors de la Federació Catalana d’Handbol (FCH) i d’ajudant a diferents seleccions nacionals. Tot això sense deixar de banda l’handbol formatiu, del que té un gran coneixement en tot el territori català.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)