Tennis

Djokovic anuncia que no segueix treballant amb el seu entrenador Ivanisevic

Novak Djokovic ha anunciat a les seves xarxes socials que ja no continua treballant amb el seu entrenador Goran Ivanisevic. El número u mundial explica que fa uns dies van decidir de deixar de col·laborar junts després de sis anys. Van començar la seva relació l’any 2018 i des de llavors el jugador serbi ha afegit 12 gran eslam més al seu extens palmarès.

Novak Djokovic ha explicat en el seu compte d’instagram: “Recordo clarament el moment en què vaig convidar en Goran a formar part del meu equip. Va ser el 2018, i la Marian i jo estàvem buscant innovar i aportar una mica de màgia de servei al nostre duet. De fet, no només vam portar servei, sinó també moltes rialles, diversió, rànquings número 1 de final d’any, assoliments de rècords i 12 Grand Slams més (i unes quantes finals) al recompte des de llavors. He esmentat també una mica de drama?

En Goran i jo vam decidir deixar de treballar junts fa uns dies. La nostra química a la pista va tenir alts i baixos, però la nostra amistat sempre va ser sòlida. De fet, estic orgullós de dir (no estic segur que ho sigui ??) que a part de guanyar tornejos junts, també vam tenir una batalla lateral al parxís... durant molts anys. I aquest torneig no s’atura mai per a nosaltres

Šefinjo, gràcies per tot amic meu. T’estimo”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)