Tennis

Rafael Nadal s’acomiada de Barcelona en la segona eliminatòria

El dotze vegades guanyador del Godó perd contra Alex de Minaur per 5-7 i 1-6

Rafael Nadal s’ha acomiadat del Barcelona Open Banc Sabadell en la segona eliminatòria al perdre contra Alex de Minaur per 5-7 i 1-6. El manacorí podria haver jugat el seu darrer partit en el Godó, i ha intentat lluitar fins al final. L’australià, el quart cap de sèrie, s’ha mostrat molt sòlid i ha superat al dotze vegades guanyador a Barcelona en 1h52. Aquesta ha sigut la segona derrota de Rafael Nadal en la pista central de les instal·lacions del RCT Barcelona des que l’any 2017 es va batejar amb el nom de Rafa Nadal. La primera va ser l’any 2019 en la primera semifinal contra Dominic Thiem.

En el primer set Rafael Nadal ha cedit el seu servei en el primer joc, i Alex de Minaur s’ha avançat amb un 3-1. El manacorí ha anat millorant el seu joc, i això l’ha portat a guanyat tres jocs seguits i situar-se amb un 3-4. Un nou break de l’australià en l’onzè joc ha encaminat el triomf d’Alex de Minaur en el primer set. L’australià ha sortit amb intensitat en el segon set i conscient que el manacorí no està en el seu millor moment ja que tornava a competir després de molts mesos absent del circuit, ha anat a solucionar el partit per la via ràpida. Rafael Nadal ha guanyat el primer joc, però després ha cedit els sis següents de manera consecutiva i ha caigut derrotat.

El sisè cap de sèrie del Godó, Ugo Humbert, ha estat eliminat en els setzens de final. El francès, la revelació de l’any i que ha guanyat dos tornejos, ha perdut per un doble 6-4 contra el serbi Dusan Lajovic en només 1h16. El mallorquí Jaume Munar ha quedat eliminat després de tres hores i deu minuts de lluita, però l’australià Jordan Thompson (14) l’ha superat per 6-4, 2-6 i 6-4. L’italià Fabian Marozsan (17) ha guanyat per 6-0, 3-2 i retirada del francès Luca van Assche.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)