Handbol

Ortega: “En el partit contra el PSG hi haurà moltes petites batalles”

El Barça comença demà a París (20.45 h per Esport3) l’eliminatòria de quarts de la Champions

El Barça arriba a una de les cites més decisives del curs, l’eliminatòria de quarts de final de la Champions contra el París Saint-Germain que ha de repartir els quatre bitllets per a la final a quatre de Colònia. L’anada es juga demà a la capital francesa (20.45 h per Esport 3) i la tornada el dijous 2 de maig al Palau Blaugrana. El tècnic blaugrana Carlos Ortega s’ha referit al duel contra el PSG com un partit on es dirimiran “moltes petites batalles”. “S’enfronten dos equips que es coneixen molt bé i dos entrenadors que ens coneixem molt bé. Al PSG hi ha tres jugadors amb molt bona forma com Steins, Syprzak i Prandi. Juguen amb pocs jugadors, però son capaços de córrer molt. Steins fa molt mal al contraatac i s’haurà de veure com defensem això. També hi haurà petites batalles individuals, com les de Prandi i Mem defensant-se mútuament. Esperem guanyar la guerra final”, resumeix el preparador blaugrana. En tot cas, un dels factors desequilibrants serà de ben segur el duel a la porteria, on els dos guardians blaugrana, Emil Nielsen (34,75% d’aturades) i Gonzalo Pérez de Vargas (29,2 %), presenten millors números que els seus homòlegs al PSG, Andreas Palicka (29,86%) i Jannick Green (22,8%).

El Barça, com a segon de la fase de grups, ha accedit directament als quarts de final, mentre que el PSG ha hagut d’eliminar prèviament el Wisla Plock en els vuitens de final, amb un doble victòria tant a domicili (26-30) com a casa (34-33).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)