Futbol sala

El suport presidencial

El president Joan Laporta arenga l’equip de Jesús Velasco abans d’emprendre el llarg periple fins a Yerevan (Armènia), l’escenari de la final a quatre de la màxima competició continental

Abans d’afrontar el llarg periple fins a Yerevan, la capital d’Armènia, la plantilla del Barça va rebre el suport i l’escalf del president Joan Laporta. “És el cap del club i és important que hagi estat aquí. Té present que vam guanyar la copa d’Espanya fa un mes i està convençut que competirem al límit”, va comentar el tècnic Jesús Velasco. L’entrenador blaugrana es va referir al quartet de jugadors que han reaparegut recentment després d’haver estat lesionats: “Adolfo, Sergio Lozano, Ferrão i Pito estan agafant ritme, però saben competir en aquest tipus de partits i supliran la falta de rodatge amb la seva experiència.”

El Barça jugarà la semifinal divendres contra l’Sporting (19 h, Barça One i E3) després del duel entre el Palma, defensor del títol, i el Benfica (16 h). La final i el partit pel tercer lloc estan programats per diumenge. L’expedició del Barça volarà avui (14.30 h) cap a Istanbul, i després d’una llarga escala arribarà a Yerevan cap a les 4 de la matinada. Dimecres i dijous a la tarda tenen previst entrenar-se al Demirchian Arena, l’escenari de la competició.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.