Futbol sala

El Barça perd i hi haurà tercer partit

Futbol sala. El Manzanares anivella els quarts i dijous es decidirà el semifinalista al Palau Blaugrana

Manzanares 5 Barça 4

QUESOS HIDALGO MANZANARES:Antonio Navarro, Deivão, Cortés, Álvaro López i Juan Emilio –cinc inicial–; Antoñito, Raúl Campos, Javi Alonso, Pedro, Gallo, Daniel, Juan Rodríguez i Javi Bule.BARÇA:Dídac, Antonio, Puigvert, Erick i Adolfo –cinc inicial–; Nicolás, André Coelho, Catela, Tapias, Kokoro, Touré, Matheus, Pito i Miquel Feixas.GOLS:0-1 (1’) Adolfo. 1-1 (4’) Cortés. 2-1 (6’) Raúl Campos. 2-2 (13’) Pito. 2-3 (22’) Pito. 3-3 (27’) Daniel. 3-4 (33’) Puigvert. 4-4 (36’) Daniel. 5-4 (37’) Cortés.ÀRBITRES:M.J. Barrilero i C.E. Bustos.

El Barça va perdre el segon partit dels quarts de final del play-off del títol a la pista del Manzaranes per un ajustat 5-4 i dijous haurà de disputar el tercer i definitiu enfrontament al Palau Blaugrana (20.30 h). Els blaugrana hauran de guanyar per accedir a la semifinal. Una derrota els eliminaria. El rival del Barça o del Manzanares en la semifinal serà el Jimbee Cartagena, que va derrotar per 2-1 l’Inter, va sumar el segon triomf i es va classificar.

El Barça només va trigar 29 segons a situar el marcador a favor seu amb un gol d’Adolfo, però no va tenir continuïtat. En els minuts següents va fer errades en defensa i el Manzanares va capgirar el partit en marcar gols d’estratègia en la sacada de dues faltes i va situar el 2-1 en el minut sis. El partit va continuar a bon ritme i, després d’una gran passada de Matheus, va arribar el 2-2 de Pito en el minut tretze. En els últims cinc minuts abans del descans els dos equips van disposar de bones ocasions, però no van marcar.

Com en els últims partits, el tècnic Jesús Velasco va fer canvi de porter a la mitja part i va entrar Feixas. En el segon minut de la represa Pito va marcar de cap el 2-3, però cinc minuts després una altra errada en defensa va permetre al conjunt manxec tornar a empatar. El Manzanares va tallar el ritme dels blaugrana, que no van estar fluids en atac, però a set minuts del final el jove Puigvert va fer el 3-4. El Barça va tornar a estar imprecís en defensa i en menys d’un minut va encaixar dos gols (5-4). Va atacar de cinc sense porter en els últims minuts, però el Manzanares es va emportar la victòria.

PER DAVANT

El Barça tenia un 3-4 a set minuts del final, però va fer massa errades en defensa