Atletisme

Adel Mechaal es queda a les portes del podi de 5.000 m i Guillem Crespí sorprèn en els 100 m de l’europeu

El fondista palamosí ha acabat quart amb un registre de 13:22.77 i el velocista barceloní sisè, amb una nova plusmarca catalana sub23 (10.18)

El palamosí Adel Mechaal s’ha quedat a les portes del podi de 5.000 m en què el noruec Jakob Ingebrigtesen ha tornat a imposar la seva llei. El català, quart en l’última corba, ha intentat superar per l’interior a l’espanyol Thierry Ndikumwenayo, però li han tancat la porta i ha perdut unes centèsimes i una energia que li han faltat per afrontar amb la millor predisposició la recta final. Durant la maniobra l’ha avançat el suís Dominic Lobalu i en el tram final, ja per l’exterior, ha superat Ndikumwenayo per arribar quart amb un registre de 13:22.77. Ingebrigtsen ha vençut amb 13.20.11, seguit del britànic George Mills (13:21.38) i de Lobalu (13:21.61).

Guillem Crespí fa història en els 100 m (10.18)

La jornada s’ha tancat amb la final de 100 m, amb un convidat inesperat, el jove velocista del Barcelona Atletisme Guillem Crespí, que en les semifinals havia rebaixat la plusmarca catalana sub23 amb un registre de 10.19. El deixeble de Pau Fradera no s’ha conformat en ser a la final i en la cursa decisiva encara ha rebaixat una centèsima més la seva plusmarca (10.18) per signar un meritòria sisena posició. Lamont Marcell Jacobs (10.02) i Chituru Ali (10.05) han certificat un altre doblet per a l’atletisme italià.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes

No sóc subscriptor

Tarifa digital d’El Punt Avui i L’Esportiu

Per
només
48

per un any

Ja sóc subscriptor

Per gaudir dels avantatges has d'activar la teva subscripció facilitant-nos el número de contracte i el NIF o DNI de la subscripció.

Activa la subscripció