Tennis

Badosa recupera el somriure

Tennis. WTA. La catalana, que al maig va baixar fins al número 140 del rànquing mundial, recupera 75 posicions i ja és la 65a, després d’arribar fins als vuitens de Wimbledon

La catalana Paula Badosa comença a veure la llum al final del túnel. Després de mesos amb resultats irregulars per una lesió crònica a l’esquena que li ha impedit tenir continuïtat a les pistes i que l’ha obligat a rebre punxades contínues de cortisona, a la gespa de l’All England Club l’empordanesa de Begur ha tornat a recuperar bones sensacions.

Badosa es va quedar a les portes dels quarts de final d’aquest Grand Slam perdent a mans de la croata Donna Vekic. Tot i això, la feina feta sobre la gespa li permet escalar fins a la posició 65 del rànquing WTA, un fet gens menor si tenim en compte que el 20 de maig d’aquest mateix any, fa gairebé dos mesos, era la número 140 del circuit.

Aquesta escalada vertical de 75 posicions és el resultat d’un procés de recuperació amb molts interrogants i que aporta un punt d’esperança a Badosa, que en declaracions al mes de maig assegurava que no tenia clar quin seria el seu futur.

Les sinergies de l’atleta, que l’abril del 2022 va arribar a ser número 2 del circuit, tornen a ser positives i ara només espera poder-les prolongar en la pròxima gran cita: el US Open.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)