Handbol

Tret de sortida a la supercopa de Catalunya

Handbol. Presenten la competició a Esplugues de Llobregat, que el pròxim 28 d’agost serà l’escenari de les dues finals, al complex esportiu Les Moreres

Esplugues de Llobregat és la ciutat de l’handbol català el 2024 i el 2025, i amb aquesta distinció ahir es va presentar a l’ajuntament la pròxima edició de la supercopa de Catalunya, les finals de la qual es disputaran el 28 d’agost al complex esportiu Les Moreres. Entre el 22 i el 23 d’agost es jugaran les dues semifinals masculines i femenines, amb el Barça i el KH-7 BM Granollers com a grans dominadors de les últimes edicions i els rivals a batre. En categoria masculina, la UE Sarrià rebrà el Barça, i el Molins Q-H Molins, el Fraikin BM Granollers, que com l’any passat tindrà un inici de curs mogut amb la disputa, a finals d’agost, del primer partit de l’eliminatòria prèvia de la lliga europea. En la competició femenina, el Sant Joan Despí rebrà el gran favorit, el KH-7 Granollers, amb deu títols consecutius al seu palmarès, i la Roca buscarà el passi a la final contra l’OAR Gràcia Sabadell. En l’acte de presentació hi van assistir representants de tots vuit equips.

“Aquesta presentació representa el tret de sortida de la designació d’Esplugues com a Ciutat de l’Handbol Català, i que més enllà de la supercopa també serà l’escenari de la Festa de l’Handbol Català [el 8 de novembre]”, va remarcar el president de la Federació Catalana d’Handbol (FCH), Jaume Fort. El màxim mandatari de la FCH també va subratllar la importància de la incorporació d’Itegra com a patrocinador oficial de la competició. L’alcaldessa, Pilar Díaz, va destacar durant la presentació: “A Esplugues som una ciutat saludable, volem promocionar la pràctica esportiva per a tothom, i amb esdeveniments com aquests, i com el recent partit de la selecció espanyola i l’argentina [el passat 6 de juliol] apostem també per tenir una projecció exterior.” Albert Bayo, president del CH Esplugues Les Moreres, que exercirà d’amfitrió, va manifestar “la il·lusió bàrbara” que representa l’organització de la supercopa. “Esperem estar a l’alçada perquè Martorell [el seu antecessor] va posar el llistó alt”, va recordar. També van intervenir en l’acte Abel García, assessor de l’Àrea d’Esports de la Diputació de Barcelona, i José Manuel Esteban, representant d’Itegra.

Supercopa femenina
Semifinals*
H Sant Joan Despí - KH-7 BM Granollers 23/8 (18 h)
BM La Roca - OAR Gràcia Sabadell 23/8 (21 h)
Final**
Vencedors de les semifinals 28/8 (18 h) *Les semifinals es jugaran a partit únic, a la seu de l’equip que apareix com a local, i seran retransmeses per La Xarxa+.
Supercopa masculina
Semifinals*
UE Sarrià - FC Barcelona 22/8 (20 h)
Molins de Q-H Molins - Fraikin Granollers 23/8 (18 h)
Final**
Vencedors de les semifinals 28/8 (20.30 h) **Les dues finals es jugaran al complex esportiu Les Moreres d’Esplugues de Llobregat i s’emetran per Esport3.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)