Atletisme

Mechaal dona el curs per acabat

Atletisme. El palamosí, amb problemes de salut, va marxar de París per la porta del darrere i prefereix descansar i recuperar-se físicament i anímicament amb vista a la temporada vinent. Guerrero decidirà dilluns si allarga la campanya atlètica

El palamosí Adel Mechaal ha donat la temporada per acabada. Eliminat en la repesca dels 1.500 m i baixa en les sèries de 5.000 m per malaltia, el fondista empordanès va haver de marxar de París, en la seva tercera participació olímpica, per la porta del darrere. Amb aquestes circumstàncies, i tot i que encara resten fins a cinc reunions de la Lliga del Diamant –el prestigiós circuit es reprèn el 22 d’agost a Lausana–, Mechaal ha decidit que el més convenient és descansar i recuperar-se físicament i anímicament amb vista al curs vinent. El seu entrenador, Antonio Serrano, lamenta que els problemes de salut estronquessin una bona preparació olímpica. De fet, les expectatives eren altes després d’haver ocupat el cinquè lloc en 1.500 m i el quart en 5.000 m de l’europeu de Roma, i d’haver segellat el rècord català de la milla (3:49.21) a Londres, just abans d’encarar les dues últimes setmanes d’entrenaments.

El gironí Elvin Josué Canales, que es va quedar a tocar de les semifinals dels 800 m a París, també ha posat fi a una temporada emocionalment complicada. Qui encara no ho té del tot decidit és Esther Guerrero, que dimecres va rebre un merescut homenatge dels seus veïns a l’Ajuntament de Banyoles. Guerrero valorarà dilluns amb el seu representant quines ofertes de mítings té i si li surt a compte allargar algunes setmanes més la campanya atlètica. Les últimes cinc reunions de la Lliga del Diamant seran a Lausana (22 d’agost), Chorzów (25), Roma (30), Zuric (5 de setembre) i Brussel·les (13 i 14).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)