El Barceloneta, hegemònic

Waterpolo. L’equip mariner suma la 19a supercopa d’Espanya en 24 edicions i torna a deixar el CN Sabadell amb el subcampionat

Barceloneta 15 CN Sabadell 8

ZODIAC CN ATLÈTIC BARCELONETA:Aguirre; Famera (1), Granados (4), Munárriz (1), Sanahuja (3), Vigvari (3), Valls, Burian (1), Tahull (2), Gomila, Biel, A. Bustos i Porter.ASTRALPOOL CN SABADELL:Lorrio; Bowen (1), Asensio (1), Schütze, Bonet, Valera, Barroso (1), Renzuto (3), Averka, Pérez, Corres (1), J. Bustos i Teclas.PARCIALS:2-1, 3-1, 6-3 i 4-3.

Segona setmana de competició i segona estampa de la plantilla de l’Atlètic Barceloneta alçant un títol, en aquest cas la supercopa d’Espanya, la dinovena en 24 edicions, i contra el seu rival habitual, el CN Sabadell. El guió va ser semblant al de la copa Catalunya, amb el conjunt mariner imposant la seva pressió defensiva i velocitat de creuer i deixant el duel molt encarrilat en el tercer quart. Álvaro Granados, MVP del partit amb 4 gols, i Unai Aguirre, millor porter, van ser determinants. En el tercer quart, els d’Elvis Fatovic van posar la directa (6-3) i la rèplica de Vincezo Renzuto (3 gols) no va ser suficient per frenar l’embranzida dels locals.