Waterpolo

Primer títol per al Sant Andreu

Waterpolo. L’equip andreuenc comença el curs guanyant la copa Catalunya contra el Terrassa

CN Terrassa 7 CN Sant Andreu 12

CN TERRASSA:Gaudreault; Nicholson (2), Gómez (1), Cuenda, Manso, Prats (1), Ten Broek, Peña, Piralkova, Dalmases (1), Fernández, Houghton (2) i Carmona.CN SANT ANDREU:Terré; Hashim (1), Schuijt, A. Ruiz (1), Farré (1), Nona (1), Cordobés (2), Muñoz, Crespí (1), E. Ruiz (4), Palacio, Camus (1) i Trojan.PARCIALS:0-3, 1-3, 3-4 i 3-2.

Campió de la copa de la Reina, subcampió de lliga i tercer de la lliga de campions, el CN Sant Andreu va fer un salt de qualitat el curs passat i aquest no pensa abaixar el llistó. De moment, ja pot lluir a les seves vitrines la primera copa Catalunya del seu palmarès després de signar un triomf incontestable en una final sense precedents contra el CN Terrassa (7-12), disputada a la piscina Joan Serra de Mataró. L’equip andreuenc pren el relleu del conjunt mataroní en una competició en què el Sabadell ha sumat 13 títols en 17 edicions. Tant el Sant Andreu com el Terrassa disputen, aquesta setmana, la fase de qualificació de la Champions.

La posada en escena, amb una fèrria defensa i una incommensurable Martina Terré (MVP del partit) sota els pals, ja va ser tota una declaració d’intencions. Elena Ruiz, la canonera del Sant Andreu, ja havia començat a deixar anar el braç en una primera part en què el CN Terrassa amb prou feines va poder veure porteria (1-6). En la segona meitat, les forces es van anivellar, tot i que les de Javi Aznar van continuar marcant el ritme de joc i en cap cas van veure perillar la victòria.

En la pugna per la tercera plaça, l’Assolim CN Mataró va aconseguir la victòria contra l’Astralpool CN Sabadell (9-8) en un partit en què les vallesanes es van despertar massa tard (3-1, 1-1, 4-0 i 1-6).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)