Tennis

Badosa ja és quinzena de la WTA

Tennis. Alhora, l’empordanesa és l’onzena en la ‘race’ i manté l’esperança d’accedir a les WTA Finals de Riad. El seu balanç des del juliol és de 21 triomfs i només cinc derrotes

Els punts sumats per Paula Badosa en el WTA 1.000 de Pequín arribant a les semifinals, en les quals va perdre contra la posterior campiona, Coco Gauff, li han permès d’ascendir quatre posicions, fins a la 15a, del rànquing WTA i continuar l’escalada vertiginosa que protagonitza en el segon semestre de curs des de Wimbledon –21 triomfs i cinc derrotes, amb títols a Washington i semifinals a Cincinnati i Pequín–després d’haver tocat fons el maig passat (140a) condicionada per una lesió a l’esquena. Badosa no era entre les quinze millors des del gener del 2023. Alhora, és l’onzena en la race, que configura la graella de les WTA Finals de Riad (Aràbia Saudita) del 2 al 9 de novembre. Un bon resultat al WTA 1.000 de Wuhan –la seva rival en els 32ns és l’australiana Alja Tomljanovic–li podria fer alimentar esperances, tot i que ho té encara lluny. La línia la marca la nord-americana Emma Navarro (setena, 3.568 punts). Badosa en té 2.714. La vuitena no compta perquè la txeca Barbora Krejcikova (12a), campiona a Wimbledon, ocuparia el seu lloc perquè si hi ha una campiona de gran eslam entre les vint millors hi accedeix directament.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)