Voleibol

VOLEIBOL

El Barça no jugarà la Challenge Cup per motius pressupostaris

La plantilla no s'esperava aquest cop després d'una gran temporada

El FC Barcelona no jugarà a Europa el curs vinent tot i haver quedat tercer en la superlliga aquesta temporada. El club blaugrana ha fet públic que renuncia a la plaça de la Challenge Cup per motius pressupostaris. Si el Barça hagués estat equip de competició europea la campanya vinent «el pressupost de la secció de voleibol s'hauria disparat»: «No ho podíem afrontar», afirmen fonts del club que asseguren que «les seccions no professionals no es poden desviar ni un cèntim del pressupost establert».

El director esportiu de les seccions del club, Ramon Cierco, va ser l'encarregat de comunicar, la setmana passada, la decisió a la plantilla i el cos tècnic. «Va ser un cop enorme, ens va sorprendre molt», assegurava Gustavo Saucedo, capità del primer equip blaugrana. «No entenc que un club com el Barça renunciï a jugar a jugar una competició europea», declarava l'internacional espanyol, que reconeixia: «Tota la temporada hem tingut aquest objectiu al cap.» El FC Barcelona, tercer en la fase regular i eliminat de la lluita pel títol en les semifinals a les mans del CAI Terol, campió de la lliga i la copa, es queda sense el millor aparador per mostrar el nivell de la seva plantilla.

El futur dels jugadors, enlaire

Un cop finalitzada la temporada, els responsables de la secció de voleibol van assegurar que volien mantenir gran part del bloc que ha signat una magnífica campanya el curs 2010/11. Tot i així, el club encara no s'ha posat en contacte per confirmar el futur com a blaugrana de cap dels jugadors, que esperen pacients, tot i que saben que «aquests temes al Barça van amb calma»: «Estem esperant una trucada per renovar», confessa Saucedo. «És època d'ofertes, molts clubs et truquen, però no hi ha res seriós», reconeix el jugador blaugrana, que afirma que vol competir al Barça «amb una bona plantilla».

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)