Hoquei sobre herba

Semifinals catalanes en la copa masculina

Hoquei sobre herba. L'Atlètic Terrassa-Egara i el Júnior-Polo es jugaran una plaça per a la final. En dones, el Júnior serà l'únic semifinalista

Els quatre equips catalans que competeixen pel títol de copa masculí van superar ahir l'eliminatòria dels quarts de final i avui estaran en disposició de lluitar per guanyar-se un lloc en la final: l'Atlètic Terrassa-Egara (14.00 h) i el Júnior-RC Polo (16.00 h). La sorpresa va arribar tot just en el primer partit, en què l'Atlètic va superar el Club de Campo (3-1), guanyador de les dues últimes edicions. En el partit més ajustat de la jornada, l'Egara de Pol Amat es va imposar el RS Tenis (4-3) amb un gol de Pepe Romeu en l'últim sospir. En els altres dos enfrontaments, el Júnior i el Polo, el club amfitrió, es van desfer per golejada del Sant Sebastià (5-0) i el Complutense (3-0) respectivament.

En el torneig femení, les tornes van canviar i dels quatre equips catalans només el Júnior va poder cantar victòria a costa del RC Polo (2-1). En les semifinals (12h) se les veurà amb la Real Sociedad, que ja va deixar les de Sant Cugat fora de combat a la lliga i que ahir va eliminar el CD Terrassa (1-3). L'altra semifinal enfrontarà el Club de Campo i el SPV (10h), que van superar l'Atlètic Terrassa (2-3) i l'Egara (5-0), respectivament.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)