Hoquei sobre herba

El Polo i l'Atl. Terrassa es juguen el títol de copa

Hoquei sobre herba. El conjunt amfitrió va derrotar ahir el Júnior (1-3)

El Real Club de Polo de Barcelona jugarà avui a la una del migdia la final de la copa d'hoquei sobre herba contra l'Atlètic Terrassa després de vèncer ahir un combatiu Júnior (1-3) que va claudicar davant les individualitats del campió de divisió d'honor. Els amfitrions i 25 vegades campions de copa van complir les expectatives i van superar els de Sant Cugat. El porter Mauri Carrió, va ser el jugador més destacat del Júnior i va aturar un penal i dos trets a boca de canó. En el segon penal, però, Xavier Lleonart va marcar (0-1). Àlex Casasayas, va fer el segon (0-2) i va sentenciar en el segon temps (0-3, 42'). Eduard Garriga va marcar el gol del honor (1-3, 55'). El Júnior i l'Egara jugaran a les 9 del matí pel tercer i quart llocs. Serà el comiat de l'internacional Pol Amat.

En categoria femenina, el Júnior va caure contra la Real (4-2) i no jugarà la final contra l'SPV Hockey que va vèncer el Club de Campo (3-0).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)