Hoquei sobre herba

MARTA ARMENGOL

JUGADORA DEL JÚNIOR DE ST. CUGAT

“Teníem molta il·lusió en la copa”

Després de caure eliminades en la copa de la Reina d'hoquei sobre herba per la Real Sociedad, com està l'equip anímicament?
L'equip està tocat emocionalment perquè teníem molta il·lusió posada en la copa i teníem moltes ganes de guanyar el títol.
Tant la derrota en la lliga com en la copa van ser contra el mateix equip. Quina eliminació fa més mal?
La lliga i la copa són dues competicions diferents, però teníem aspiracions en els dos títols i, per tant, ens va fer el mateix mal. Són dues derrotes.
Quines van ser les claus del partit de les semifinals? Què us va faltar?
Vam tenir les nostres possibilitats, però no les vam saber aprofitar. Elles, en canvi, van aprofitar gairebé totes les que
van tenir i per això van guanyar el partit. Tot i que no és cap excusa, també és cert que els àrbitres hi van influir. Van xiular molt malament i vam marxar molt decebudes.
S'han complert els objectius que us vau marcar a l'inici de la temporada?
Jo vaig arribar a l'equip a la meitat de la temporada, però creiem que s'han complert les expectatives. Tot i que sempre en vols més, hem fet un curs molt bo, tot i les derrotes en la lliga i la copa.
Quin és el seu futur amb vista a la temporada vinent?
Jo ja estava retirada de l'esport professional i quan vaig arribar al Júnior tenia clar que volia ajudar l'equip fins a final de temporada però que, un cop acabada, deixaria de competir professionalment.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)