Hoquei sobre herba

Cinquenes del món sub-21

Hoquei herba. La selecció espanyola femenina sub-21, amb deu jugadores catalanes, va aconseguir la millor classificació de la seva història en el mundial de la categoria

La selecció espanyola femenina sub-21 va aconseguir la seva millor classificació de la història en el mundial de la categoria en acabar en la cinquena posició. Deu de les disset components de l'equip eren catalanes: Mariona Girabent, Cristina Salvatella, Maria Tost i Carola Salvatella (Egara), Cristina Guinea (Júnior), Júlia Pons, Marta Segú, Marta Bosque i Xantal Giné (CD Terrassa) i Berta Bonastre, que juga en el Wellington de Bèlgica. Aquest cinquè lloc va superar la sisena plaça que havien aconseguit el 2005.

El conjunt estatal va superar Austràlia en el partit de la cinquena i sisena posició per 1-0. L'únic gol de l'enfrontament el va marcar en el minut 23 Cristina Guinea, de penal córner. Va destacar a la porteria Mariona Girabent, que va desfer totes les ocasions de les australianes.

La selecció espanyola va ser primera del seu grup en la fase de grups en derrotar Anglaterra (5-0) i Bèlgica (3-2), i empatar amb Alemanya (2-2), les amfitriones. En l'encreuament de quarts de final, però, l'Índia les va sorprendre en guanyar per 2-4 i les va deixar fora de la lluita per les medalles. La victòria per 3-1 contra Sud-àfrica i per 1-0 contra Austràlia les va portar al cinquè lloc. El títol va ser per a Holanda, que va guanyar l'Argentina (1-1) en els penals.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)