Hoquei sobre herba

Espectacle europeu a Barcelona

Hoquei sobre herba. Les instal·lacions CEM Pau Negre acolliran la primera fase de l'Euro Hockey League, que es disputarà entre l'11 i el 13 d'octubre i en què participa el RC Polo

Barcelona continua apostant per l'hoquei sobre herba de màxima qualitat. El proper esdeveniment que acollirà és la primera fase de l'Euro Hockey League, que se celebrarà a les instal·lacions del centre esportiu municipal Pau Negre de Montjuïc, entre l'11 i el 13 d'octubre, i que es va presentar ahir a l'ajuntament barceloní amb la presència de la tinent d'alcalde, Maite Fandos; del vicepresident de la federació Europea d'hoquei (EHF), Jordi Alcover, i del president de la Federació Catalana d'Hoquei (FCH), Narcís Carrió.

La primera fase de la màxima competició continental, que se celebra en dues seus (Barcelona i Lille) reuneix 24 equips que es distribueixen en vuit grups de tres. Els tres components de cada grup s'enfronten i els dos primers classificats accedeixen a la fase següent (KO16). El Polo, únic representant català en la competició, es jugarà els dos bitllets amb el SV Arminen austríac i el Surbiton anglès.

La cita serveix per promocionar l'hoquei a Catalunya i s'acompanyarà d'actes paral·lels que comencen dissabte amb una trobada a l'Arc de Triomf (10 h-14 h).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)