Hoquei sobre herba

La lliga europea aterra a Barcelona

Hoquei sobre herba. El Polo es juga al camp Pau Negre de Barcelona l'accés als vuitens de final de la lliga europea contra el Surbiton anglès i l'Arminen austríac

El Polo disputa a partir d'avui la primera fase de la lliga europea d'hoquei sobre herba, la competició per clubs més important del món. Després d'una temporada d'absència, l'actual campió de la lliga torna a Europa amb un primer objectiu molt clar, superar la fase prèvia que comença al camp Pau Negre de Montjuïc, on jugarà pràcticament com a local.

El Polo debutarà demà contra l'Arminen d'Àustria i completarà la fase diumenge contra el Surbiton anglès, un rival de gran nivell. Els dos primers classificats del grup accediran al KO-16, que reunirà els millors equips d'Europa en duels a un partit. En principi, l'equip català no ha de tenir problemes per assolir l'objectiu, tot i que l'entrenador, Carlos García Cuenca, evita qualsevol favoritisme. “Aquesta és la competició més exigent que afrontem. La temporada passada molts equips favorits van tenir problemes per passar a la següent fase”, assenyala el tècnic, que també recorda que el camp Pau Negre no és el seu terreny de joc habitual.

La competició començarà avui a 2/4 de 10 amb el partit Surbiton-Arminen.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)