Hoquei sobre herba

El Polo busca el primer lloc

Hoquei sobre herba. Els catalans es van assegurar la presència al KO16 de l'Euro Hockey League en vèncer l'Arminen (3-1)

El Polo disputarà el KO16 de l'Euro Hockey League gràcies a la victòria que va aconseguir ahir contra l'Arminen austríac (3-1) en l'estrena a la primera fase que se celebra a les instal·lacions barcelonines del Pau Negre. Avui, els de la Diagonal intentaran accedir a la propera eliminatòria com a primers de grup i es jugaran el bitllet amb el Surbiton HC anglès (12:00 h), que divendres també va vèncer els austríacs (5-0).

Ahir, els catalans van començar el partit amb empenta i en el primer minut es van avançar mitjançant Roger Padrós. Els visitants van empatar deu minuts després, però l'alegria els va durar ben poc perquè, de nou, Roger Padrós va situar el Polo per davant en transformar un cop de càstig. Els barcelonins van gaudir d'unes quantes accions per sentenciar el partit, però això no es va produir fins al tram final quan Borja va aprofitar un penal.