Hoquei sobre herba

El Polo segella el primer lloc

Hoquei sobre herba. El conjunt de la Diagonal s'assegura el lideratge de grup en la primera fase de l'Eurolliga després de superar el Subirton anglès (3-0), amb gols de Llorens i dos de Padrós

El RC Polo va certificar la classificació del KO16 de l'Euro Hockey League com a primer de grup després de superar el Subirton anglès per 3-0. Després de la victòria de dissabte contra l'ultradefensiu Arminen austríac (3-1), els de Carlos García Cuenca van poder jugar ahir amb més desimboltura. Amb tot, la primera fase del partit va estar marcada per l'equilibri, que no es va trencar fins al segon quart amb un gol de penal materialitzat per Borja Llorens (20'). L'equip de la Diagonal es va mostrar més efectiu i Roger Padrós va segellar el domini local gràcies a un segon gol de cop de càstig (28'). Padrós, el jugador polista més resolutiu al camp de Pau Negre, va sentenciar la victòria local amb un tercer gol de penal (39'). Amb el partit dat i beneït, el Surbiton va inquietar l'àrea del RC Polo, però va ser incapaç d'aprofitar cap de les seves oportunitats.

Amb vista a la segona fase de l'Eurolliga, el RC Polo s'enfrontarà a un equip classificat en segona posició. Serà per Setmana Santa i en una seu encara per determinar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)