Ciclisme

El Bicis Esteve triomfa en condicions extremes

Ciclisme. Tranyspyr. L'organització va variar el recorregut inicial, que es va convertir en una odissea de fang, torrents d'aigua i pluja

Oriol Colomé i Wolfang Krenn (Bicis Esteve) van prendre la revenja de les jornades anteriors i van demostrar el seu potencial en una etapa disputada sota condicions extremes, en què l'organització va haver de variar el recorregut de Jaca a Burguete-Roncesvalles. De fet, van sospesar la suspensió de l'etapa perquè l'acumulació de pluja dels últims dies havia deixat bona part dels camins i trialeres impracticables, però finalment només van variar els primers vuit quilòmetres del traçat. Amb tot, la jornada es va convertir en una odissea de fang, torrents d'aigua i pluja que els components del Bicis Esteve van saber sortejar millor que ningú. Així, van arribar a meta amb dotze minuts d'avantatge sobre els líders, Israel Núñez i Roberto Bou (Massi / Tomàs Domingo), que avui es proclamaran campions.

Borja Sánchez (L'Esportiu de Catalunya) va ser el protagonista de la prova en carretera. El campió de l'any passat es va imposar en l'etapa més llarga (170 km), amb la cronoescalada final al port de Larrau. David Ribas, cinquè ahir, afrontarà la jornada final amb cinc minuts d'avantatge al capdavant de la classificació general.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)