Rugbi

Inferioritat manifesta

Rugbi. El GEiEG perd 42-3 en la seva visita a l'INEF Barcelona, el líder de la divisió d'honor femenina, i ja és cuer, amb 0-3 i empatat amb l'Hortaleza, amb qui juga a casa en l'última jornada

Deia Coral Vila en aquest diari que tot indica que en la darrera jornada de lliga el GEiEG es pot jugar la permanència amb l'Hortaleza, a Palau. I l'escenari amb els dos equips cuers –ara les grupistes, per pitjor puntuació–, els únics sense cap triomf, ja es dóna des d'ahir.

“Sabíem que guanyar era impossible, però sí que volíem fer algun punt. Hem fet aquests tres de cop de càstig i hem estat algun cop a prop. Però encara ens falta molt de rodatge per aprofitar aquestes pilotes”, va dir l'entrenadora del GEiEG després del 42-3 amb l'INEF (22-3 al descans) en un partit que va qualificar d'intens i amb bona actitud per part del seu equip, que venia de perdre 25-0 i 0-10 en les anteriors jornades. “Elles han estat clarament superiors, hem tingut bones pilotes i hem estat més perilloses que l'altre dia. Però, és clar, al davant teníem un equip molt més potent”, deia l'entrenadora, resignada amb la inferioritat manifesta respecte al líder. “Hem fet accions bones, és bon senyal per mentalitat i condició física”, va afegir Vila.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)