Rugbi

Un punt és un punt

Rugbi. El GEiEG perd 5-12 amb el Getxo però fa bo el punt de ‘bonus' defensiu per abandonar l'últim lloc i sortir de l'única plaça de descens

“Hem fet un punt de bonus, ja és alguna cosa. Hem tingut possibilitats, però no les acabem d'aprofitar, què hi farem.” El GEiEG va encaixar la quarta derrota en quatre partits però va aconseguir el primer punt, en la divisió d'honor femenina, que permet a les grupistes deixar l'últim lloc, el de descens, a l'Hortaleza, el rival en l'última jornada i a casa –la lliga té una sola volta–. “Ha estat un partit disputat i molt repartit de joc a un costat i l'altre. La seva davantera era molt potent i si no surts de la teva zona de 22, van fent. I ens ha passat això, o cop de càstig o marca”, deia l'entrenadora del GEiEG, Coral Vila, respecte al 5-12 d'ahir al migdia amb el Getxo.

Les basques es van avançar en el minut 21 mitjançant Carral, i dos minuts després Judith Vélez va fer la primera marca gironinen aquesta lliga per empatar a 5. En la segona meitat, però, la situació que descrivia Vila va acabar amb el triomf visitant amb la marca d'Uriarte i la posterior transformació d'Arriaga. “Hem millorat en l'aspecte defensiu, que fins ara ens ajuntàvem molt i no hi havia manera de separar-nos per anar cadascú amb la seva. Hi ha hagut bona pressió a la línia de tres quarts i bon apropament. Anem millorant, fem passos endavant però no prou encara”, va afegir-hi Coral Vila.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)