Rugbi

jjoo de rio

Rugbi de set

Per acabar amb bon gust

Rugbi de set. La selecció espanyola es jugarà el novè lloc del torneig contra els Estats Units després de caure ahir en el darrer partit del grup i imposar-se a Kenya en la primera eliminatòria

La selecció espanyola de rugbi de set, amb els catalans Pol Pla i Joan Losada a les seves files, pot acabar amb bon gust avui el primer torneig olímpic de la història d'aquesta modalitat. El combinat estatal, que no va poder accedir als quarts de final perquè va acabar amb una derrota contra França (24-5) la fase de grups, es disputarà avui amb els Estats Units el novè lloc de la competició. El triomf contra Kenya (14-12) en la primera eliminatòria de la consolació, permet als espanyols disputar aquesta plaça.

Ahir, la jornada no va començar gaire bé. França no va donar cap oportunitat a la selecció espanyola i va atropellar els espanyols sense miraments en l'últim partit de la fase de grups. Una gran jugada del capità francès, Terry Bouhraoua, va servir per habilitar el seu company Virmimi Vakatawa i que aquest obrís el marcador. El mateix capità gal el va transformar. En la represa, França va tallar qualsevol possibilitat de reacció del combinat espanyol amb un altre assaig només de començar, obra del mateix Vakatawa, que va fer estralls en la defensa estatal. La galleda d'aigua freda va congelar els espanyols, que van veure com França completava dos assajos més. Cèsar Sempere va fer la marca de l'honor.

També va treure l'honor el combinat espanyol en el duel del torn de tarda contra Kenya, corresponent a la primera eliminatòria de la lluita pel novè lloc. Dos assajos de Marcos Poggi,
un a cada part, i la seva posterior transformació van servir als espanyols per guanyar el primer partit dels Jocs. Un triomf avui contra els Estats Units deixaria bon gust de boca als espanyols.

LES XIFRES

5
assajos
ha anotat la selecció espanyola en els quatre partits que ha disputat.
14
punts
va fer el combinat espanyol en el triomf contra Kenya, l'únic que ha aconseguit en els Jocs.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)