Ral·lis

La inscripció del ral·li és de luxe

Motor. El Catalunya-Costa Daurada del WRC aplegarà 70 cotxes, incloent-hi tots els oficials

El ral·li RACC Catalunya-Costa Daurada comptarà amb 70 equips participants en totes les categories. La prova catalana del mundial se celebrarà del 13 al 16 d'octubre i serà l'antepenúltima del curs. La inscripció és d'autèntic luxe, amb disset cotxes inscrits en la categoria màxima, WRC (cinc més dels que correran a Còrsega, la setmana que ve). Els equips oficials hi són tots: Volkswagen (Ogier, Latvala, Mikkelsen), Hyundai (Neuville, Sordo, Paddon, Abbring), M-Sport Ford (Ostberg, Camilli) i també Citroën (Meeke, Breen, Al Qassimi), que només disputa proves soltes. Entre els privats, hi destaca Ott Tänak (Dmack Ford).

Amb tot, el nombre d'inscrits queda lluny dels 84 cotxes de l'any passat, per bé que només quinze eren WRC. En part, la davallada es deu a la menor participació en la categoria intermèdia (19 WRC2 en comptes de 24) i d'equips catalans i andorrans. L'any passat n'hi va haver deu, i aquest en seran només cinc: Solans-Ibáñez, Domènech-Marchal, Frigola-Sauleda, Besolí-Carulla i Castells-Estalella, tots amb cotxes de tracció davantera.

A banda d'això, finalment el ral·li tindrà 19 trams (321 km cronometrats), en comptes dels 21 (340) anunciats quan fa tres mesos se'n va presentar l'itinerari, a Tarragona. D'aquell primer recorregut n'ha caigut el tram Móra d'Ebre-Ascó, que havia de ser el primer de cadascuna de les dues voltes de l'etapa de terra, el divendres dia 14.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)