Ral·lis

Volkswagen gira full

Motor. La marca alemanya deixarà el mundial de ral·lis en acabar la temporada 2016, segons la publicació especialitzada Autosport

Volkswagen deixarà el mundial de ral·lis d'aquí a tres setmanes, després de l'última prova del curs 2016, a Austràlia. La notícia encara no és oficial, però, segons la publicació especialitzada britànica Autosport, la decisió s'hauria pres ahir al matí, en una reunió del consell d'administració de VW. La marca alemanya ha guanyat quatre títols seguits en el WRC, tenia el compromís de competir-hi fins al 2019 i ja havia desenvolupat el nou VW Polo per al següent trienni. Arran de l'escàndol de les emissions dièsel, però, el grup s'ha hagut de replantejar tots els programes esportius, i l'adéu arriba una setmana després que Audi anunciés que deixa Le Mans, on ha aconseguit tretze victòries. Els pilots de VW, Ogier, Latvala i Mikkelsen, hauran de trobar aixopluc a Citroën, Ford o Toyota, els equips oficials encara amb seients lliures.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)