Trial

Camprodon obre el mundial de trial

Motor. Les dues primeres proves del campionat del 2017 es disputaran a l'àrea de trial de Font-rubí, a població ripollesa, el 13 i el 14 de maig

El campionat del món de trial arrencarà el 13 de maig a Camprodon amb la primera de vuit cites dobles que s'acabaran el 17 de setembre a Itàlia. Hi haurà dues cites més als Pirineus, a Andorra (Sant Julià de Lòria, 17 i 18 de juny) i França (Lorda, 24 i 25 de juny). Camprodon preu el relleu d'Olvan, que també va obrir el calendari 2016. El 2001 la màniga catalana del mundial ja es va disputar molt a prop, a Sant Joan de les Abadesses l'any 2001, coincidint amb l'última vegada que es va anomenar trial de Sant Llorenç, la denominació clàssica de les proves catalanes del mundial de trial. Ja sense aquest nom se n'havien fet a Tona (2009), Castellolí (2008) i Tarragona (2005) i, encara com a trial de Sant Llorenç, a Lloret (1999), Sant Fruitós de Bages (1997), Tossa (1994) i d'altres poblacions.

La prova es farà en la finca de Font-rubí, a la qual s'accedeix pujant cap al coll d'Ares i trencant cap a la carretera de Beget. Aquesta àrea, que es vol que es converteixi en permanent, té prou diversitat de terreny com per plantejar zones de tot tipus, des de les més rocoses a les humides, amb troncs, rierols i altres obstacles.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)