Motociclisme

L’esperança de Rossi

Motor. “Al meu cap hi tenia un altre any amb l’equip de fàbrica”, diu l’italià de Yamaha, que encara sense curses vol seguir corrent el 2021

Valentino Rossi i Maverick Viñales (Monster Energy Yamaha MotoGP), responen els aficionats en una entrevista telemàtica que duu el comentarista Matt Birt, en què es planteja a l’italià nascut el 1979 com afronta el futur. “Espero continuar el 2021”, diu.

El nou cops campió del món assegura: “La meva primera opció és mirar de continuar. Tinc prou motivació i vull fer-ho”. “És molt important entendre el nivell de la competició perquè, especialment, en la segona part de l’any passat masses cops vaig ser molt lent, havent de lluitar fora dels cinc primers”, posa en context Rossi.

El pla inicial

“Al meu cap hi tenia un altre any amb l’equip de fàbrica i necessitava temps per decidir, cinc o sis curses al costat del nou cap de mecànics i algunes modificacions en l’equip per entendre si puc ser fort”, explica Vale, que amb la crisi de la Covid-19 ha vist com el pla inicial se n’ha anat en orris: “Amb el virus no podem córrer.” L’italià ha de prendre la decisió abans de competir, en cap cas abans de l’agost o el setembre. “Vull continuar”, reitera, sobre un hipotètic 2020 sense curses: “És millor fer un altre campionat i parar al final del següent, per això espero seguir el 2021.”

Company i aprenent

“Espero que es quedi molts anys. M’encanta compartir pista amb Valentino i lluitar-hi. Sempre em fa anar un pas més enllà” diu Viñales sobre el seu company, de qui assegura haver après molt: “Durant aquests anys en què tots dos hem passat moments difícils he après una cosa: Valentino sempre ha estat somrient. No entenia per què, no estàvem aconseguint resultats i no hi estàvem acostumats. No sabia per què, sempre mantenia un somriure! He après a ser feliç fins i tot si les coses no surten com un vol. Em va suposar temps entendre-ho.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)