Més motor

Jorge Lorenzo

Pilot de l'equip Fiat Yamaha

«Hem de ser prudents»

Dani Pedrosa
HONDA
«És obvi que estic molt decebut pel resultat perquè ahir [per dissabte] semblava que podíem estar molt forts aquí»
«He tingut un problema de manca d'adherència als pneumàtics des de l'inici de la carrera i m'ha estat impossible fer els temps que vam fer ahir»
Andrea Dovizioso
HONDA
«Estic molt content. Era important fer marge respecte als perseguidors i evitar una lluita al final. Estem fent un bon inici de campionat»
Aleix Espargaró
DUCATI
«No podem estar contents de cap manera perquè la diferència respecte a la Ducati oficial ha estat del doble respecte a la que hi va haver a Mugello»

Jorge Lorenzo no s'amaga, i les seves declaracions després del triomf de Silverstone deixen clar qui és, per ell, el màxim favorit per guanyar el campionat del món. «El títol està més a prop que a Mugello, per bé que mai saps què pot passar en la pròxima cursa ni en les tretze que queden.»

Això sí, el pilot de Yamaha no perd el nord. «Hem de ser prudents, gaudir sobre la moto i continuar pilotant ràpid, perquè quan arribin els pensaments conformistes o defensius estarem acabats.» En aquest sentit, va enviar un missatge a la fàbrica. «Yamaha ha d'estar tranquil·la en el sentit que té un altre pilot ràpid a banda de Valentino. Una altra cosa és que no ens confiem. Yamaha ha de continuar treballant durament al Japó perquè tant la Honda com la Ducati són cada vegada més competitives.» Respecte a la cursa, el mallorquí va dir: «Així com a Mugello en Dani va fer un gran cursa, aquí ha estat el meu torn, i hem guanyat amb molt marge, tot i que no ha estat fàcil.» I afegia: «Mantenir un ritme en què vas al màxim gairebé en cada volta durant tota la cursa i pensar només en el circuit és complicat.»

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)