Motociclisme

Bezzecchi suma el segon triomf en Moto2 i Vierge acaba novè

Bastianini és el nou líder del mundial després de la caiguda de Lowes

L’italià Marco Bezzecchi (Kalex) ha sumat la seva segona victòria de la temporada en Moto2 després de protagonitzar una gran cursa en el GP d’Europa i dominar des de l’inici. Xavi Vierge (Kalex), que havia fet la posició preferent, ha finalitzat en la novena posició lluny dels primers llocs. El pilot de Castellbisbal ha fet una bona sortida i tot i que ha perdut un parell de llocs en les primeres voltes, ha aguantat fins a miitat de la cursa entre els cinc millors. A partir d’aquí ha anat perdent posicions clarament. El barceloní Edgar Pons (Kalex) ha acabat dissetè.

En els primers llocs el britànic Sam Lowes (Kalex), líder del mundial, i que havia guanyat les tres darreres curses, s’ha intentat apropar a Marco Bezzecchi i ha caigut a deu voltes del final quan era segon. Això l’hi ha fet perdre el lideratge del campionat, i el nou líder és l’italià Enea Bastianini (Kalex) que ha finalitzat en la quarta posició i ara té sis punts de marge.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)