Motociclisme

Marc Márquez diu que no tornarà fins al 2021

Motor. El campió mundial de MotoGP es va lesionar en el primer gran premi d’aquest any i continua el procés de recuperació del braç

Marc Márquez i l’equip Repsol Honda van fer oficial que l’actual campió mundial de MotpGP no competirà aquesta temporada i que fins al 2021 no tornarà a les pistes. El vuit vegades campió mundial, sis en MotoGP, ho va comunicar a través de les xarxes socials: “Aquesta temporada no tornaré a competir. Després d’avaluar com està el braç amb els doctors i el meu equip, hem decidit que la millor opció és tornar l’any vinent. Ara toca continuar el procés de recuperació. Gràcies pels missatges de suport. Amb moltes ganes de tornar al 2021.”

El pilot d’Honda es va lesionar en el primer gran premi de la temporada a Jerez el mes de juliol i després de ser operat d’una fractura a l’húmer del braç dret va reaparèixer en la següent cursa –també a Jerez–, però se’n va ressentir i va tornar a passar per la sala d’operacions per posar bé la placa que tenia a l’húmer. Va ser substituït pel pilot alemany Stefan Bradl i després es va anar especulant si podria tornar a les pistes en algun dels últims grans premis d’aquest any, però ara s’ha fet oficial que no tornarà a córrer fins al 2021.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)