Motociclisme

Martín guanya en Moto2 a Xest i Bastianini, sisè, no defineix el títol

El madrileny Jorge Martín (Kalex) ha guanyat avui a Xest la cursa de Moto2, que ha tingut un final increïble de molts decibels. El valencià Hector Garzó (Kalex) ha estat segon i l’italià Marco Bezzechi (Kalex) ha completat el podi després de dues darreres voltes d’alt voltatge amb caiguda del líder Fabio Di Giannantonio en la penúltima i cop d’autoritat del valent Martín en l’última. El mundial de Moto2 també es resoldrà diumenge vinent a l’autòdrom internacional de l’Algarve i tindrà quatre candidats. L’italià Enea Bastianini (Kalex), el líder, s’ha hagut de conformar amb el sisè lloc, però la lesió del britànic Sam Lowes (Kalex), el segon classificat en el mundial, en el canell dret en els entrenaments l’han llastat i ha estat catorzè. Lowes és segon en el mundial a 14 punts i Luca Marini (Kalex) és tercer a 18. Bezzechi és el quart a 23 punts del líder.

Tot i arrencar des de la segona línia en la cinquena posició, el madrileny Jorge Martín (Kalex) ha sortit com un coet i s’ha posat líder en el primer revolt. Marco Bezzechi, quart en el mundial, li ha agafat el relleu al capdavant, seguit del seu compatriota Fabio di Giannantonio (Speed Up), amb Martín tercer i la irrupció del valencià Hector Garzó (Kalex), que en l’onzena volta s’ha enlairat al tercer lloc. Mentre, un altre italià, Stefano Manzi (Agusta), que havia fet la posició preferent, ha caigut. Bastianini era setè, lluny del podi.

L’ímpetu de Di Giannantonio quan intentava avançar Bezzechi li ha fet cometre un error en el revolt 14 de la 21a volta i ha cedit uns metres valuosos. Martín, tercer, s’ho mirava de ben aprop. Di Giannantonio, però, ha perseverat i ha avançat Bezzechi en la penúltima volta. Però en un gir dramàtic ha caigut en l’última quan semblava que tenia la victòria ben a prop. El final encara ha estat més frenètic. Martín, brutal, ha avançat Bezzechi, que ha estat a punt de caure i ha preferit conservar pensant en el campionat, i ha celebrat el seu segon triomf. Garzó, que venia llançat, també l’ha superat i ha completat el podi.

Pel que fa als catalans, Xavi Vierge (Kalex) ha acabat tretzè i Edgar Pons (Kale) ha caigut en la penúltima volta.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)