Fórmula 1

El fill de Michael Schumacher, Mick, arribarà a la F1 de la mà de Haas l’any 2021

Està lluitant per guanyar el títol de Fórmula 2

Mick Schumacher, el fill del set vegades campi , Michael Schumacher, debutarà l’any vinent en la màxima categoria amb l’escuderia nord-americana Haas. Mick Schumacher, de 21 anys, és l’actual líder de Fórmula 2 i té el títol a tocar. Ha assegurat en un comunicat: “La idea d’estar l’any que ve en la graella de sortida de la Fórmula 1 em fa increïblement feliç i estic simplement sense paraules”. El pilot s’ha mostrat agraït a Ferrari, a l’Acadèmia de Ferrari i als seus pares. “Sempre he cregut que faria realitat el meu somni de competir a la Fórmula 1” ha manifestat.

El cap de l’equip Haas, Günter Steiner, s’ha mostrat convençut que Mick Schumacher: “Pel seu rendiment, s’ha guanyat l’oportunitat de saltar a la Fórmula 1”. El jove pilot alemany formarà el nou equip de Haas amb el rus Nikita Masepin. Actualment està a punt de guanyar el títol de Fórmula 2 amb l’equip italià Prema a falta de les últimes dues curses de la temporada que es faran aquest cap de setmana a Bahrain. Mick Schumacher es va iniciar en els karts i ha anat pujant esglaons en els darrers sis anys. Ha estat dues vegades subcampió de Fórmula 4 i campió europeu de Fórmula 3 l’any 2018.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)