Fórmula 1

Alonso, atropellat

Fórmula 1. El pilot asturià és envestit per un cotxe a Suïssa mentre anava en bicicleta i és traslladat a un hospital amb múltiples contusions

L’equip Alpine F1, amb el qual Fernando Alonso ha de disputar el campionat de la F-1 del 2021, ha confirmat que el pilot va tenir ahir un accident mentre anava en bicicleta a Lugano (Suïssa). Un cotxe el va envestir i el va fer caure. La notícia la va avançar La Gazzetta dello Sport, que va precisar que l’antic campió del món va ser traslladat a un centre mèdic de Berna després d’una exploració inicial. Les lesions que indica el mitjà italià inclouen una fractura a la mandíbula i alguna dent partida o caiguda.

L’equip de l’excampió del món va ser més prudent en el seu comunicat: “Fernando Alonso està conscient i es troba bé i està en espera de ser sotmès a més exàmens mèdics demà al matí.” El mundial ha de començar el 28 de març a Bahrain, on s’han de fer també els tests de pretemporada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)