Fórmula 1

Operen Fernando Alonso, que estarà a punt per a l’inici del mundial de F-1

El pilot es va trencar la mandíbula en l’accident que va tenir dijous quan va topar amb un cotxe mentre anava en bicicleta

El pilot asturià Fernando Alonso, doble campió del món de la F-1, ha estat operat amb èxit a Berna de la fractura de la mandíbula provocada per l’accident que va tenir ahir a Lugano (Suïssa) mentre anava en bicicleta. Segons ha comunicat el seu equip, Alpine F1, haurà d’estar en observació un parell de dies però la pretemporada del seu retorn a la F-1 no corre perill. L’accident hauria tingut lloc quan el pilot avançava als carrers de Lugano una filera de vehicles just en el moment que va aparèixer davant seu un altre cotxe.

“Esperem que estigui completament operatiu per reprendre la preparació”, assenyala el comunicat. El mundial del 2021 comença el 28 de març a Bahrain i Alonso és una de les principals atraccions de la temporada després que el pilot s’hagi centrat en aquests últimes anys en altres reptes, com ara les 24 Hores de Le Mnas, les 500 Milles d’Indianapolis i el ral·li Dakar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)