Fórmula 1

Bottas i Hamilton mantenen les dues primeres posicions als entrenaments lliures del GP d’Emilia Romagna

Verstappen, amb un problema en el Red Bull, no ha pogut passar del catorzè lloc

El finès Valtteri Bottas i el britànic Lewis Hamilton, líder i defensor del títol del mundial de Fórmula 1, han mantingut la primera i segona posició per a Mercedes en la segona sessió d’entrenaments lliures del Gran Premi de l’Emilia Romagna, la segona prova del campionat que es disputa a l’autòdrom Enzo i Dino Ferrari. Sense l’amenaça del neerlandès Max Verstappen per un problema en el seu Red Bull (catorzè amb 1:17.092), Bottas i Hamilton, com en la primera sessió, s’han repartit altre cop les dues primeres places, amb només 10 mil·lèsimes de diferència (1:15.551 i 1:15.561).

El tercer lloc ha estat per al francès de l’escuderia Alpha Tauri Pierre Gasly (1:15.629), seguit pels Ferrari del madrileny Carlos Sainz (1:15.834) i del monegasc Charles Leclerc (1:16.371), que ha acabat la sessió abans d’hora després d’estimbar-se contra les proteccions. L’incident no ha tingut conseqüències físiques pel pilot. Superada la punxada de la primera sessió que havia afectat el tren posterior del vehicle, el mexicà Sergio Pérez (Red Bull) ha acabat sisè (1:16.411). L’asturià Fernando Alonso (Alpine) ha ocupat el tretzè lloc (1:16.835), per darrera del seu company d’equip Esteban Ocon, onzè amb 1:16.817.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)