MotoGP

Márquez diu que l’important és continuar millorant, en el retorn al circuit on es va lesionar

El cerverí afronta aquest cap de setmana el GP d’Espanya a Jerez

Marc Márquez (Hbnda) afronta el GP d’Espanya que es disputarà aquest cap de setmana en el circuit Ángel Nieto de Jerez conscient que l’important és continuar millorant en la seva recuperació i estat físic, i emocionat perquè va tornar a pujar en un moto i competir en el passat GP de Portugal. “He continuat treballant en el meu programa de recuperació per assegurar-me que la meva condició física està millorant i seguint els consells dels metges, no m’he tornat a pujar a una moto des de Portugal. ” ha explicat el cerverí en declaracions fetes públiques pel seu equip.

El vuit vegades campió mundial tornarà al circuit en el que es va lesionar l’any passat i que el va tenir apartat de la competició de Moto GP tant de temps. El pilot català reconeix que es va emocionar de tornar a pujar a una moto i competir en el GP de Portugal de fa dues setmanes, però afirma que l’objectiu per aquest segon Gran Gremi és el mateix que pel primer, treballar per millorar: “Ens plantegem Jerez de la mateix forma que Portimão, estem aquí per seguir millorant pas a pas i fer el millor treball que puguem. La meva recuperació continua i l’important es continuar millorant la nostra consistència.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)