MotoGP

Quartararo, confiat i Márquez, il·lusionat

Motor. El líder de MotoGP, reforçat per les últimes victòries, i el pilot cerverí, que torna a Jerez, protagonistes en la prèvia del GP d’Espanya

El lideratge de Fabio Quartararo (Yamaha), després de dues victòries consecutives, i la tornada de Marc Márquez (Honda) a l’escenari de la caiguda que va estroncar-li el curs passat, marquen la prèvia del Gran Premi d’Espanya, la quarta cita del mundial de MotoGP que es disputa diumenge a Jerez. “Comencem aquest gran premi amb molta confiança, ja que l’any passat vaig guanyar les dues curses en aquest circuit i ara hi arribo després d’haver guanyat les dues proves anteriors”, ressalta el francès.

Òbviament, el plantejament és molt diferent per a Marc Márquez, que tot just fa quinze dies tornava al campionat després de nou mesos. “Ens plantegem Jerez de la mateixa forma que Portimão, estem aquí per seguir millorant pas a pas i fer el millor treball que puguem; tinc més records bons que dolents aquí”, sentencia respecte a la caiguda de l’any passat. El rosinc Maverick Viñales, tercer del campionat a 20 punts del seu company d’equip i líder del mundial, també té bones expectatives: “Normalment em sento molt bé a Jerez, ja que és una pista on acostumem a anar ràpid i ser consistents.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)